kameleon3333 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 Witam wszystkich.Z góry przepraszam jeśli dodałem watek w złym dziale i proszę moderatora o ewentualne przeniesienie... ale do rzeczy.Czy szanowni koledzy widzą na tych fotkach coś wartego zachodu? Naczytałem się wiele wątków na temat zdjęć satelitarnych itp ale sam nie wiem jak te interpretować. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc.
krystian-szabla Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 kawal pola do przeszukania tu widze ^^
R51 Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 No, na pewno to nie są okopy. Nie zrażaj się jednak, ze zdjęć satelitarnych da się je wychwycić (te na polach, rzecz jasna) poszukaj na przykład na prawym brzegu, niedaleko ujścia Wisły (obok promu)- zobaczysz, jak ładnie rysują się ziemianki. Kiedy będziesz miał porównanie, pójdzie łatwiej w namierzaniu okopów z Twojej okolicy.Pozdrawiam
karabin Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 Witam.Z tego małego lasku w kształcie trójkąta wychodzi jakaś nieregularna linia w kierunku na godzinę 10-11 ,mogą być to okopy lub jakaś ścieżyna polna.
kameleon3333 Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Napisano 20 Grudzień 2010 R51 diękuje za lekcje... melduje odrobienie zadania :)A co z drugim zdjęciem? Czy ktoś ma jakiś pomysł na te linie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.