Kevin Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 Witam!Od czego może pochodzić koło ukazane na zdjęciu? Średnica ok. 28cm, brak widocznych sygnowań (być może są pod farbą); są, jak widać, zrobione z grubej stali. Z drugiej strony wyglądaj niemal identycznie. Proszę o pomoc w ID ;-)PozdrawiamKevin
tomek112 Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 Dla mnie to kółko od starej betoniarki, lata 70-80.
mauser90r Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 betoniarka raczej nie mi to wygląda na koło od młocarni, czy też wialni.Raczej coś od sprzętu używanego w gospodarstwie. pozdro
robert_k Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 Można fotke całości? Skoro koło tzn obydwa koła są zamontowane nieruchomo wobec osi to myślę że jest to czesc jakiejś maszyny, na osi powinien byc jakis wpust, np na koło zębate. Najważniejsza jest dobra fotka całości.
Kevin Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Napisano 20 Grudzień 2010 Ośka nie ma wiele wspólnego z tymi kołami, jest dorobiona. Koła kręcą się na niej swobodnie.
Kevin Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 Witam!Od czego może pochodzić koło ukazane na zdjęciu? Średnica ok. 28cm, brak widocznych sygnowań (być może są pod farbą); są, jak widać, zrobione z grubej stali. Z drugiej strony wyglądaj niemal identycznie. Proszę o pomoc w ID ;-)PozdrawiamKevin
huk 100 Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 takie koła widziałem kiedyś przy wózkach przemysłowych w dużych fabrykach :)
krystian-szabla Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 z drugiej strony jest takie samo ?
Pytanie
Kevin
Witam!
Od czego może pochodzić koło ukazane na zdjęciu? Średnica ok. 28cm, brak widocznych sygnowań (być może są pod farbą); są, jak widać, zrobione z grubej stali. Z drugiej strony wyglądaj niemal identycznie. Proszę o pomoc w ID ;-)
Pozdrawiam
Kevin
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.