Skocz do zawartości
  • 0

Blaszka z mosiądzu? Tombak?

adamos1975

Pytanie

Napisano

Sorry za zdjęcie fatalne. Czy ktoś z szanownych odkrywców wie od czego może być ten fragment? Stop też dziwny bo nie dał się oczyścić kwasem szczawiowym,elektrolizą,octem ,pastą do mosiądzu też . To żółtawe światło z boku to efekt zadrapania nożem w akcie desperacji... Pomóżcie w id bo po nocach mi spać nie daje ten dziwny stwór. Pozdrawiam oczywiście...

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A z czym to się je? Przypominam, że jestem blondynką!!!!
Ale raczej odpada bo to cudo jest odłamane w tym najcieńszym miejscu, a boki wyglądają na nie ruszone. Nacięcia z wierzchu wyglądają raczej na ozdobne i na 90% ta część nie ma nic wspólnego z militarką...
Napisano

Sorry za zdjęcie fatalne. Czy ktoś z szanownych odkrywców wie od czego może być ten fragment? Stop też dziwny bo nie dał się oczyścić kwasem szczawiowym,elektrolizą,octem ,pastą do mosiądzu też . To żółtawe światło z boku to efekt zadrapania nożem w akcie desperacji... Pomóżcie w id bo po nocach mi spać nie daje ten dziwny stwór. Pozdrawiam oczywiście...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie