Szereg Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 No to się pojawił główny sprawca zamieszania. Użytkownik huk 100 po prostu nie zrozumiał mojego dość, specyficznego, i czasami chamskiego poczucia humoru. Nie miałem na celu nikogo obrazić, zmieszać z błotem itp. Dlatego też oficjalnie, publicznie przepraszam użytkownika huk 100. Co do obrażanego użytkownika, to sprawa jest wyjaśniona, kolega ten zrozumiał moje dziwne" poczucie humoru i nie żywi do mnie żadnego urazu. Więc jeszce raz przepraszam użytkownika huka i mam nadzieje że sprawa będzie mi wybaczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 Szereg napisał Użytkownik huk 100 po prostu nie zrozumiał mojego dość, specyficznego, i czasami chamskiego poczucia humoru." zostawiam to bez komentarza ,oraz ocenie forumowiczom . ode mnie masz jeszcze jedną szanse od moderatorów nie wiem , radzę ci omijać moje wątki ,i moją osobę na Chacie -ja w takich tematach nie mam w ogóle poczucia humoru i miał go nie będę - a pod choinkę chciałbym wóz strażacki - Wesołych Świąt - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Wyjasnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.