Kemet Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Napisano 9 Grudzień 2010 Witam mam problem z moim PALM T/X, nie ma on wbudowanego modułu gps ale mam do niego gps na BT. Nie mogę wgrać na niego oziego ce. Mapę w ozim na pc zmontowałem ale za czorta nie mogę tego wgrać na Palm:(pomocy pozdrawiam
Kemet Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 Tak wygląda, a o systemie operacyjnym i samym palmtopie to piszą tak:Palm® TX został wyposażony we wszystkie potrzebne nowoczesne technologie takie jak Wi-Fi i Bluetooth®. TX posiada bardzo zaawansowany i niezawodny system operacyjny Palm OS® Garnet 5.4 opracowany przez firmę ACCESS. Urządzenie pozwala na korzystanie z Internetu wszędzie tam gdzie dostępne są hot spoty, czyli na lotniskach, w restauracjach, hotelach i innych miejscach objętych architekturą Wi-Fi w dowolnym miejscu na Świecie. Teraz bez problemu przejrzysz swoje ulubione strony WWW, odbierzesz pocztę email i zorganizujesz swój czas i kontakty do współpracowników i rodziny. Popularne programy WORD, EXEL i POWER POINT pomogą Ci w codziennej pracy. Urządzenie pozwala także na przeglądanie plików w formacie JPG, GIF oraz na odtwarzanie muzyki w MP3. W wolnych chwilach będziesz mógł skorzystać z eBooków, gier i innych ciekawych funkcji. Pozdrawiam
Kemet Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 Wszystkie dane przesyłam na niego za pomocą specjalnego proogramu, za pomocą operacji HotSync. komputer inaczej go nie widzi np tak jak zwykłego pendka:(
woytas Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 ozi ce obsluguje systemy:# PocketPC - Windows Mobile 6 and 6.5 Classic and Professional. WM6 Standard (for phones with small non-touch screens is not supported)# PocketPC - Windows Mobile 5# PocketPC - (Windows Mobile 2003) PC2003 (CE version 4.2+)# PocketPC - PC2002 (CE version 3.0+)# PocketPC - PC2000 (CE version 3.0+) http://www.oziexplorer3.com/ozice/oziexplorerce1.html
Kemet Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że na moim palmie to nie zadziała. Muszę w takim razie pomyśleć nad innym sprzętem. Szukam czegoś do 250 zeta, myślałem też o samsungu gps, miałbym 2 w 1. Pozdrawiam
woytas Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 Kup sobie etrexa firmy garmin - poszukaj watkow na temat gps.Pozaznaczasz punkty- wyslesz do odbiornika i juz.
Kemet Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Napisano 14 Grudzień 2010 Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak kupię takiego: http://www.ceneo.pl/966633s to potem mogę sobie wgrać przygotowaną mamkę w ozim pc np mmesserblat (+ oczywiście ozi ce) i śmało mogę się z takim zestawem w teren wybrać? To super dzięki pozdrawiam
woytas Napisano 14 Grudzień 2010 Napisano 14 Grudzień 2010 Nie tak prosto :)W tym etrexie mozesz tylko punkty zapisywac bez mapy. Do map potrzebny odbiornik typu colorado/oregon itp. Ewentualnie mozesz uzywac visty i wgrac do nieo mape gpmapa topo i do tego wlasne punkty.polecam stronehttp://gpsmaniak.com/new/news.htmewentualnie forum garniaka.
Kemet Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Napisano 15 Grudzień 2010 Chyba znalazłem coś dla siebie. NavRoad NR370 ma system operacyjny Microsoft Windows CE 6.0 i system pozwala na wgranie własnych map.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.