danielbre Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 Witam, ostatnio będąc u kolegi na pogadankach i nie tylko, kolega puścił mi film na You Tube film o radzieckich poszukiwaczach militarki z( polskimi napisami) którzy przenoszą się w czasie do 2 wojny światowej,nie pamiętam tytułu byłem w małej pomrocznosci a koleś wyjechał, proszę o tytuł jeżeli ktoś oglądał,dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 hmm może Jesteśmy z Przyszłości" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 AAA, tak dzięki serdeczne:)cały szkopuł w tym że nie oglądnołem całego jeszsze raz Dzięki PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Nie ma za co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Witaj na marginesie można dodać że są dwie części:2008.Jesteśmy z przyszłości2010.Jesteśmy z przyszłości II Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 :)Jak skończę pierwszą część zaraz oglądam drugą,a jak wam się podobała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Rewelacji nie ma ale klimat podtrzymany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Najbardziej rozwaliła mnie rozmowa z Czachą o kupowaniu wódki na straganie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witaj, jeżeli podobał się film Jesteśmy z Przyszłości to ośmielę się polecić inny rosyjski film stworzony na bazie w/w pt.Tuman z roku 2010 , więcej znajdziesz tutaj gdzie trochę o nim napisałem:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=673871#1095319Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 Hej dzięki za post ten film mam już zaliczony,wg mnie 'ruskie'wyrobili się w filmach,co prawda był kiedyś o lotniskowcu w Pearl Harbor może zaciągneli tematu,ale Tuman bardziej mi podchodzi, PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Film z 1980 roku http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=589443#589443Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 http://www.intv.ru/search/?q=%D0%9C%D1%8B+%D0%B8%D0%B7+%D0%B1%D1%83%D0%B4%D1%83%D1%89%D0%B5%D0%B3%D0%BE+Prosze bardzo tu masz dwie czesci tego filmy w czym jedna w wersji kinowej i normalnej, warto obejrzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 A film TUMAN mozna obejrzec tu :http://www.intv.ru/view/?film_id=101703To wszystko sa legalne zrodla a koszt filmow pokrywaja reklamodawcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Kurt, Jestesmy z Przyszlosci sa tak naprawde dwie czesci, ale trzy filmy :) Bo jedna czesc jest w dwu sporo rozniacych sie wersjach. Tak to zrobili autorzy i pod moim linkiem mozesz obejrzec komplet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 O proszę, dzięki za info. Będzie trzeba zobaczyć :DPozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.