torba5 Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Napisano 2 Grudzień 2010 Jak w temacie prosze o opinie na temat tej szabelkipozdrawiam
K.u.K. Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 mnie też zastanowiły te numery, może ostrze jest dorobione? chociaż ekspertem w tej dziedzinie na pewno nie jestem..
torba5 Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Napisano 2 Grudzień 2010 Jak w temacie prosze o opinie na temat tej szabelkipozdrawiam
huk 100 Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 ale o co koledze chodzi ? czy się podoba ? czy nie ? itd.? :):) -pozdro
torba5 Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Napisano 2 Grudzień 2010 nie oczywiście że nie :)chodzi mi o wypowiedziw kwesti orginalności tej szablidostałem zdjęcia na meila szabelka jest wystawiona na popularnym serwisie internetowym,oczywiscie teraz zauważyłem że przegiąłem z rozmiarem zdjęć jak co moge wysłać kpl. na meilapozdrawiam
hilary Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Myślę Huku, że kol Torba pyta nas czy jego piękny egzemplarz jest produktem Ludwikowa, czy produktem mniej oryginalnym. Mam jedno pytanie , w sztuce która jest w 100% prawdziwa i którą oglądałem wąs jelca sięgał na styk do początku zbroczaa na fot.9 na niego zachodzi. Jest to różnica konstrukcyjna czy foto robione pod kątem ?pzdrhilary
Pytanie
torba5
Jak w temacie prosze o opinie na temat tej szabelki
pozdrawiam
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.