Surkan Boris Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Napisano 1 Grudzień 2010 witam dziś trafił mi się taki grot i teraz pytanie co to za grot jakaś włócznia ?? i jaki okres?? a drugie to rękojeść od czegoś . pokryta skora widać ze ułamana od czegoś
nahm01 Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Wygląda na współczesne dzieło. Może w okolicy kręcili jakiś film o średniowieczu lub fantazy lub odbył się piknik.
Daro Shadow Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Grot i rękojeść wyglądają jak by leżały w ziemi najwyżej kilka miesięcy. Może w okolicy jest jakiś fan średniowiecza, sprzęt mu się popsuł to wyrzucił. sam się kiedyś bawiłem w średniowiecze :)
Surkan Boris Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Napisano 1 Grudzień 2010 ja to na strychu dorwałem . ale możliwe ze to jakieś twory . ten grot coś warty bo nie wiem czy szukać kupca ?
waldi169 Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 wiem, że grozi to kartką ale myślę, że dobry kupiec na najbliższym skupie złomu będzie
Daro Shadow Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 No to całkiem spory ten grot... Ja specjalistą nie jestem ale myślę że pochodzi najdalej z PRL-u. Na priv ci napiszę ile może być warty.Pozdrawiam!
Pytanie
Surkan Boris
witam dziś trafił mi się taki grot i teraz pytanie co to za grot jakaś włócznia ?? i jaki okres?? a drugie to rękojeść od czegoś . pokryta skora widać ze ułamana od czegoś
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.