Skocz do zawartości

Gdzie można kupić nową Xterre

mariusz12348

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegów czy jedynym przedstawicielem w naszym kraju jest Viking czy gdzieś jeszcze można kupić nowy sprzęt .Chodzi mi konkretnie o xterre 705 czekam już miesiąc i nie mają
Napisano
Masz awersje na Vikinga?Dużo osób tak ma. :)
Napisz do tych z linka moze zamienią cewke na DD?Chodz moim zdaniem koncentryk wcale,ale to wcale nie jest gorszą cewką.
Np.skuteczność podobna,a o niebo lepsze wyważenie niz z DD
Pozdrawiam
Napisano
Nie nie mam awersji tylko ile można czekać , w końcu rozejdzie się kasa . Jak już mam kupować za tą samą cenę to wolę dd ,raczej już nie wyciągnę od żony kasy na drugą cewkę .Podobno cewka dd jest taka super więc chcę sprawdzić w autopsji jak to jest nawet Do Argo jest taka cewka i podobno rewelacja
Napisano
Cena ta sama bo cenę dyktuje główny dystrybutor i to jest zupełnie normalne. I tak dobrze, że rozwija sieć dilerską, bo nie sądzę żeby to była akcja jakiegoś partyzanta";-)
A co do cewki to Zwierzu ma 100% racji, jeśli tylko możliwe to weź koncentryka chyba, że mieszkasz w takim terenie gdzie gleba jest naprawdę trudna.

Pozdrawiam

VW
Napisano
najlepiej zadzwonić i upewnić się jaką dodają cewke do zestawu ,bardzo możliwe że koncentryk jest tylko na zdjęciu a w rzeczywistości dają dd
Napisano
Rozmawiałem z gościem z tego sklepu intern terka jest dostępna z dd tylko nie rozumiem jednego na stronie sklepu jest koncentryczna a gość wysłał mi stronę do Vikinga .
Napisano
Gość Cię odesłał do Vikinga bo to on jest dystrybutorem Minelaba na Polskę. Proste i oczywiste, ale upewnij się że w tym sklepie mają bo jak nie ma dystrybutor to tamci też czekają. Zwykle szybko ściągają sprzęt.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Dzisiaj dostałem info że dopiero za tydzień czyli pewnie ściągną od Vikinga jak będzie miał . Zobaczymy profesjonalizm warszawskiej firmy która ma do mnie tel i jak się pokarze sprzęt to maja zadzwonić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie