asiunia Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 Witam Wszystkich,Nie mam zielonego pojęcia, czym to było i do czego służyło. Wykonane z najprawdopodobniej z ołowiu, mocno zniszczone (zgniecione), zniekształcone, przez co nie jestem w stanie do niczego tego dopasować. Wysokość 38 mm, szerokość 35 mm. Będę wdzięczna za sugestie :)PozdrawiamAsiunia
asiunia Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 Druga strona... Tu to już kompletnie nic nie widać...
Mj Napisano 28 Listopad 2010 Napisano 28 Listopad 2010 Na pierwszy rzut oka awers przedstawia lwi pysk. Może ta sugestia coś pomoże.
Kafelek Napisano 4 Grudzień 2010 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgnieciony znaczek z czasów Napoleona, pewnie z czapki.
asiunia Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 Dzięki Kafelek :)Wiesz może gdzie w necie szukać takich znaczków?PozdrawiamAsiunia
asiunia Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 Znalazłam coś takiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Heraldyka_napoleo%C5%84skaPierwszy albo drugi od prawej. Ale coś mi się wydaje że to jednak nie to...
De Contrabando Napisano 4 Grudzień 2010 Napisano 4 Grudzień 2010 Jeśli pytasz o sugestie, Miłą Koleżanko, to ja bym zasugerował, żebyś nie dawała wiary jajcarzom i facecjonistom.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.