Skocz do zawartości

Moje znajdki 2010 - drops072

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
w pracy mamy środek do bez stratnego usuwania patyny trwa to do 3 dni ale nie niszczy przedmiotu i pozostawia ładna gładką powierzchnie bez wżerów po wyjęciu jest czarne ale po przetarciu i umyciu płynem zaczyna się ładnie błyszczeć jak uda mi się zdobyć nazwę Środka to podam (Środek nadaje się tylko do miedzi, brązu, złota i srebra z innymi przedmiotami wchodzi w reakcję i się gotuje aluminium się topi w ciągu 2 minut wiec jak zdobędę nazwę to nie stosujcie go na tych stalach bo zniszczycie przedmiot doszczętnie rozcieńczać można tylko z wodą destylowaną

to nie solaris tylko proxima co do ustawień to dużo można powiedzieć zależy od ziemi wilgotności ustawienia oryginalne są do bani na ustawieniach do gruntu malej monetki nie widzi z 25 cm albo si waha czy to kolor czy stal na tych co ja chodzę widzi bez problemu i rzadko kiedy się myli bawcie się z częstotliwością, i ustawcie swoją częstotliwość i ton do danego segmentu na testach w ziemi a Rutus pokarze wam co potrafi naprawdę dyskryminacja -70/65 a jeśli mało śmieci polecam -80/90

Kolego Dago2 szacuneczek jedni wolą oczyszczone a drudzy z patyną ze względu dużej ilości powtórek troszkę poczyściłem reszta zostaje z patyną bo sam wole patynę na guziku czy monecie jedynie co to szczotka do zębów i zwykła woda

Pytacie jakie okolice Dolny Śląsk co do szukania miejscówek to proste stare książki ludzie i mapy nie szukajcie po necie bo zapewne będzie przekopane

• 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie