Spalice Napisano 27 Listopad 2010 Autor Napisano 27 Listopad 2010 Witam.Dziś wyskoczyła mi cynkowa owalna blaszka z niezbyt czytelnym napisem-ledwo widać kilka liter szwabachem.Dookoła znajduje się namalowana czarna obwódka.Nie wiem z czym to powiązać.
Spalice Napisano 27 Listopad 2010 Autor Napisano 27 Listopad 2010 Witam.Dziś wyskoczyła mi cynkowa owalna blaszka z niezbyt czytelnym napisem-ledwo widać kilka liter szwabachem.Dookoła znajduje się namalowana czarna obwódka.Nie wiem z czym to powiązać.
Spalice Napisano 27 Listopad 2010 Autor Napisano 27 Listopad 2010 I taka tarcza prędkościomierza z logiem P&S.Wyskalowany do 120.Od motoru?
Spalice Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Napisano 7 Grudzień 2010 Witam.Do tarczy szybkościomierza dokopałem się sam.Stosowany w DKW modele ND250/350/500 oraz w SD.Może komuś się przydać.Pozdr.Tomek.
Pytanie
Spalice
Witam.Dziś wyskoczyła mi cynkowa owalna blaszka z niezbyt czytelnym napisem-ledwo widać kilka liter szwabachem.Dookoła znajduje się namalowana czarna obwódka.
Nie wiem z czym to powiązać.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.