piokot20 Napisano 26 Listopad 2010 Autor Share Napisano 26 Listopad 2010 WitamZbliżają się święta.Planuje kupić mojemu bratu pewną książkę.Z racji jego zainteresowań(tajemnice i zagadki historii)chcę kupić mu książkę o tajemnica II wojny światowej.Tylko pytanie:która jest najlepsza.Znalazłem w internecie kilka książek Williama Breura.Sam mam jedną z nich i jest fascynująca.Pragnę mu kupić taką , która zawiera jak najwięcej informacji,nie jest tylko krótkim omówieniem tematu.Będę wdzięczny za poradę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciu4 Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 witam ja w swej kolekcji posiadam i przeczytałem ksążke ajemnice II wojny światowej" autora Macieja Karalusa. polecam ta książke ponieważ jest naprawde niezła są w niej opisane największe tajemnice tej wojny te większe jak i te mniejsze o których mało kto wie, bardzo fajnie sie czyta jest w niej także sporo zdjęć. Naprawde Polecam i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.