Skocz do zawartości
  • 0

futerał i osłona

ASZ71

Pytanie

Napisano

Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji futerału i osłony. Nie ma on żadnych sygnatur. W futerale wymieniony jest pasek zapięcia. W górnej klapie fabrycznie wykonany jest uchwyt. W komplecie z futerałem nabyłem lornetkę Kolberga, która ma osłonę okularów podobną do osłony PZO z tym, że moja ma dodatkowe dwa paski na górze osłony. Utworzyłem nowy wątek, ponieważ ten, do którego wrzuciłem powyższą prośbę został zamknięty.

Proszę poprawnie tytułować !!!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 20:18 25-11-2010

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji futerału i osłony. Nie ma on żadnych sygnatur. W futerale wymieniony jest pasek zapięcia. W górnej klapie fabrycznie wykonany jest uchwyt. W komplecie z futerałem nabyłem lornetkę Kolberga, która ma osłonę okularów podobną do osłony PZO z tym, że moja ma dodatkowe dwa paski na górze osłony. Utworzyłem nowy wątek, ponieważ ten, do którego wrzuciłem powyższą prośbę został zamknięty.

Proszę poprawnie tytułować !!!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 20:18 25-11-2010

Napisano

Narazie wstawiam dwa zdjęcia, nie wiem czy wątek: http://www.odkrywca.pl/co-to-o-to-,155265.html#155265 zamknięto bo przesadziłem ze zdjęciami.

Napisano

Dzięki.Rzeczywiście wygląda na radziecki ale tak konkretnie wykonanego modelu nigdzie nie mogę znaleźć opisu. Z jakich może pochodzić lat. Czy nakładka okularów jest również radziecka. Może ktoś zna stronkę z opisanym radzieckim wyposażeniem.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie