Nazir Napisano 21 Listopad 2010 Autor Napisano 21 Listopad 2010 Witam! Proszę mi powiedzieć czy ten nieśmiertelnik jest orginalny?Pozdrawiam
Nazir Napisano 21 Listopad 2010 Autor Napisano 21 Listopad 2010 Dziękuję za szybką odpowiedź!Pozdrawiam
Skok Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Poczekaj na inne. Delikatnie mówiąc są lepsi specjaliści od poszukiwacza bunkrów na tym forum, a blachy TODTa są podrabiane.Pozdr
ben91 Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Hmm,mogę się mylić, ale tak na logikę: widzimy że nieśmiertelnik jest ciemny, zaśniedziały, tymczasem litery są wyraźnie jaśniejsze, tak jakby zostały wybite dopiero niedawno i czas nie zdążył ich przyciemnić.
Skok Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Blacha jest na pewno świeżo przełamana. Z tymi literami Ben może mieć racje. Czasem też niektórzy zbieracze (wzorem zachodniej mody) barwią bicia na biało żeby były bardziej widoczne. To mi wygląda właśnie na tak zabarwione. Mi ta blaszka śmierdzi.
Nazir Napisano 21 Listopad 2010 Autor Napisano 21 Listopad 2010 Z tego co wiem to blaszka była przetarta pastą aby było lepiej widać bicia.
Pytanie
Nazir
Witam! Proszę mi powiedzieć czy ten nieśmiertelnik jest orginalny?
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.