adrian950 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 Witam otoz dzisiaj akurat byla gielda staroci i kupilem tam sobie banknoty carskie są niektore brudne i rozwalone jak je skleic ? tasma klejaca i czy oplaca sie czyscic (za sztuke dalem 50 gr ) :p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Taśmą klejącą odpada, bo jak już przykleisz to bez straty nie odkleisz. Jeżeli są brudne kup specjalną gumkę do usuwania zabrudzeń z papieru (do nabycia w sklepach dla plastyków). Jak wyczyścisz, kup oprawkę poliestrową, np. taką jak na legitymację, wsadź tam banknot i niech cieszy oko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 gmuka taka do szkoly moze byc?? i czy mozna wlozyc w szmate i zelazkiem aby zrobil sie sztywny czy lepiej nie :) pozdrawiam i dziekuje za szybka odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 gumka*A zapomnialem sie jescze spytac czy poliesterowa moze byc o czytalem gdzies ze jakies kwasy ma czy cuś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 gumka chlebowa" czechy hardmuthniebieski kolorkonsystencji plastelinyw papierniczych jestnie kleićw koszulki zapakować i kiedyś wymienić na całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 rozumiem ze mam lekko trzec aby brud sie odczepil a co z sklejeniem zostawic tak jak jest i np. do szkatulki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakos4 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Są takie taśmy,wyglądają troszkę matowe-spytaj się w najbliższym kantorze,można je w każdej chwili odkleić.Miałem z nimi do czynienia i są super.A sadze zciągałem domowym sposobem-masłem.Może dla niektórych wyda się to śmieszne,ale efekt był dobry.Minus tego ,że zostają banknoty tłuste,ale sadza też tłusta-przynajmniej są czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakos4 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Przepraszam,nic nie było na temat sadzy w tym poście.Sadzę skojarzyłem z następnym postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 oki dzieki bardzo wszystkim za szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 a wie ktos , jak domowym sposobem zniszczyc bakterie z banknotow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.