szmilas Napisano 20 Listopad 2010 Autor Napisano 20 Listopad 2010 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji tej okladki. Znaleziona przy remoncie strzelnicy jest ich ok 20szt. prawe i lewe. Zgóry dziękuję za pomoc
szmilas Napisano 24 Listopad 2010 Autor Napisano 24 Listopad 2010 Strzelnica ma juz swoje lata ale kiedy dokladnie zalozona to nie wiem raczej po wojnie.Na zdjeciu przeslanym przez kolege Samtera udalo mi sie zidentyfikowac jeszcze kilka elementow ktore tez tam wyszly. Widocznie ktos zrobil sobie smietnik i wyrzucal zbedne elementy do ziemi. Oby wiecej takich miejsc.Pozdrawiam i dziekuje bardzo za pomoc.
szmilas Napisano 20 Listopad 2010 Autor Napisano 20 Listopad 2010 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji tej okladki. Znaleziona przy remoncie strzelnicy jest ich ok 20szt. prawe i lewe. Zgóry dziękuję za pomoc
K.u.K. Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 a z jakiego okresu ta strzelnica? okładki kojarzą mi sie z popularnym pistoletem pneumatycznym z czasów PRL Predom - Łucznik wz 1970
Pytanie
szmilas
Witam, proszę o pomoc w identyfikacji tej okladki. Znaleziona przy remoncie strzelnicy jest ich ok 20szt. prawe i lewe. Zgóry dziękuję za pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.