Skocz do zawartości

Garrett gti 2500 rożnice w klawiszach

robert_k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam spotkałem sie z różnicami w egzemplarzach tego modelu gdyż w miejscu gdzie jest klawisz Treasure Talk w innych egzemplarzach jest w tym samym miejscu Backlight. Interesyuje mnie czy jest to wywołane wcześniejszym bądź późniejszym egzemplarzem czy nie ma innych różnic pomiędzy nimi? Zgóry dzięki za wszelkie info. pozdrawiam
Napisano
Jest to wywołane wiekiem" danych egzemplarzy. Treasure Talk mają nowsze modele, te z nową naklejką loga GTI 2500" i z czarną plastikową częścią stelaża przy cewce.

Przycisk podświetlenia miały modele GTI 2000 i starsze wersje GTI 2500.
Napisano
Zakupiłem ten wykrywacz troche czasu temu i w zestawie była cewka tzw pająk i stelaż też czarny czyli to bedzie pewnie skladak posiada przycisk podswietlenia mam nadzieje ze nie ma za to istotnych roznic w zasiegach pozdr
Napisano
Bzdura! Nowe modele GTI 2500 mają przycisk BACK LIGHT" zamiast Treasure Talk" - nie odwrotnie. Nowsze modele poza brakiem opcji treasure talk (dzięki Bogu) mają ciut mniejszą wagę, nowe cewki (pająki), a poza tym niczym się nie różnią. Proszę nie wprowadzać w błąd. Wystarczy dokupić polską instrukcję (nie będę robił reklamy - wystarczy poszukać w necie, koszt to chyba jakieś 30 PLNów) i tam też będzie taka informacja. Poza tym na stronie Garreta są do pobrania dwie oryginalne (ENG) instrukcje - dla starszej wersji z treasure talk i nowej wersji (z 2010) bez tej opcji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie