Camiusss Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 Witam.Dzisiaj gdy byłem w pracy to właściciel przyniósł mi i pokazał taki ów sztylet.Może ktoś podpowie,który to rok i czy to przypadkiem nie jest do listów otwierania.Dziękuję i pozdrawiam.
Darek4 Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 Możesz opisać z czego wykonana jest rękojeść?pozdro.
Camiusss Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 Witam.Dzisiaj gdy byłem w pracy to właściciel przyniósł mi i pokazał taki ów sztylet.Może ktoś podpowie,który to rok i czy to przypadkiem nie jest do listów otwierania.Dziękuję i pozdrawiam.
zukuri Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 Bojowo i drapieżnie wygląda. Gdybym zobaczył go w necie z opisem, że to pierwszowojenny okopowy nóż nie miałbym podstaw sądzić, że nie jest to prawda …Pozdrawiam, Piotr.
Pytanie
Camiusss
Witam.
Dzisiaj gdy byłem w pracy to właściciel przyniósł mi i pokazał taki ów sztylet.
Może ktoś podpowie,który to rok i czy to przypadkiem nie jest do listów otwierania.
Dziękuję i pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.