Skocz do zawartości
  • 0

Klamra SS

afrak

Pytanie

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tak proszę!!! Sam napisałeś huku, służysz pomocą, masz wiedzę i ratujesz ludzi z cieżkich opresji, piszesz Ostrzegam" i to działa. Nikt nie jest doskonały,ani alfa i omega. To że oszuści cie napiętnują to zrozumiałe. Kiedyś może ich ktoś rozliczy.
Napisano
Na jednej giełdzie nabyłem bardzo podobną, takie same sygnowanie, nawet taki sam osad rdzy od wewnątrz klamry, moja była kopią, dałem za nią ponad 100zł. a gdzie indziej widziałem takie same za 60zł
Napisano
nic ci to nie da , potrzebne jest jeszcze parę lat siedzenia w tym i nos masz tu stronę - ale tu są chore ceny i również kopie które robią za oryginały - powodzenia

http://www.snyderstreasures.com/pages/buckles.htm
Napisano
co proszę ???:):):) panowie ja też wszystkiego nie wiem cały czas się uczę sam kiedyś wpakowałem się na kopie :):) służę wam pomocą jak mogę ale ja też nie wiem wszystkiego :)a na innych forach nie mam takiej opinii przeciwnie jestem atakowany za że wyjąłem paru gości na sprzedaży podróbek i oszukiwaniu ludzi można to sprawdzić :):) ,mało tego oni są również u nas na forum ale to już nie na temat :):) - pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie