melich Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Radzi sobie bardzo dobrze, rzekłbym że tryb Geb Disc jest stworzony do szukania małych monetek. Detektor ten po prostu lubi" krótkie sygnały. Denarków jagielońskich nie znajduje ale 5 kopiejek, 5 i 10 groszówek Królestwa Kongresowego wyszło w tym roku dużo. Pozdrawiam
dzieci3 Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Na własne oczęta widziałem jak rzymki pobierał.Oczywiście radzi sobie.Pzdr.
melich Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 o znaczy że Denarków jagielońskich już nie widzi tak to chyba mam rozumiec"Może nie precyzyjnie się wyraziłem, denarków nie znajduję bo ich tam prawdopodobnie nie ma, szukam w miejscu XVIII-XIX wiecznego folwarku. Denarki są po prostu dla mnie symbolem małych sreberek. White'sa 6000 mam od roku i po fisherku f2 (który też miałem rok) w tych samych miejscach wyciągnąłem kilkadziesiąt małych srebrnych i miedzianych monetek, byłem zaskoczony ile ich ominąłem. Sprawdziłem przed chwilą w powietrzu i denarka widzi ładnie z ponad 20 cm. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.