marv Napisano 1 Listopad 2010 Autor Napisano 1 Listopad 2010 Witam!! prosiłbym o zidentyfikowanie przedmiotu,wydaję mi się że jest to hak mundurowy.Wyskoczył razem z łuskami od mausera (bicia z końca X|Xw.)Za info z góry dziękuję.
marv Napisano 1 Listopad 2010 Autor Napisano 1 Listopad 2010 Witam!! prosiłbym o zidentyfikowanie przedmiotu,wydaję mi się że jest to hak mundurowy.Wyskoczył razem z łuskami od mausera (bicia z końca X|Xw.)Za info z góry dziękuję.
marv Napisano 1 Listopad 2010 Autor Napisano 1 Listopad 2010 Znalazłem nieco podobny na forum https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum9/feb09_55.jpg
KudłatyHD Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 jak neico podobny, kolego ten twój to jakis kawałek blachy wygięty;]
marv Napisano 1 Listopad 2010 Autor Napisano 1 Listopad 2010 Aha,dzięki bo sugerowałem się podobnym kształtem i dziurkami.
Pytanie
marv
Witam!! prosiłbym o zidentyfikowanie przedmiotu,wydaję mi się że jest to hak mundurowy.Wyskoczył razem z łuskami od mausera (bicia z końca X|Xw.)Za info z góry dziękuję.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.