totol78 Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Witam. Naczytalem sie tych waszych komentarzy ze az milo. Jestem z M Gorki i wlasnie nabylem garretta ace250 co o tym myslicie? Mam jakies szanse cos wykopac? Szczerze to jeszcze nigdy nie kopalem ale podobno jeszcze nie jest za pozno. Co myslicie? Myslalem wlasnie o okolicach jemielna i lubowa. Podpowie ktos cos poczatkujacemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Jemielno,Lubów cienizna..obok Osetno,Ryczeń-militarka.może coś kanarem trafisz..trochę kolorowej drobnicy wyszło koło Rawicza i Wąsosza..ogólnie tereny dość dobrze przełażone ;)) ..ale zawsze się jakaś pierdółka trafi..powodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totol78 Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Weles dzieki za podpowiedz. CZy mozemy sie jakos skataktowac? Moj email to totol78@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilw96 Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 ja kopie w poniecu obok leszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 totol78 chwilowo przeczesuję Gdańskie plaże..jak wróce to się odezwe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totol78 Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 Witam. Kopalem dzis kolo ryczenia. Efekt? Dwie male luski jakies kawalki stali kilka gwozdzi 20 groszy z 2000r i jakies zamkniecie jakby od wychodka. Fanty w zasadzie zadne ale uciechy mielismy mase. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suptal Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Witam! Jestem chętny na ustawkę. Co weekend jestem na polu wiec w razie gdyby coś się szykowało bardzo proszę o maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 19 Październik 2012 Share Napisano 19 Październik 2012 Czy ktoś w najbliższy weekend będzie uszował" po wschowskich polach?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 19 Październik 2012 Share Napisano 19 Październik 2012 Będziemy jak co weekend ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 19 Październik 2012 Share Napisano 19 Październik 2012 O której i gdzie zaczynacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 20 Październik 2012 Share Napisano 20 Październik 2012 Policjant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 20 Październik 2012 Share Napisano 20 Październik 2012 A co to za pytanie?:) Policja we Wschowie nie ma co robić?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suptal Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 @Grzegorz42 - odezwij się do mnie bardzo proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Witam...nadszedł czas by w niedzielę wybrać się w okolicę Góry...ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasy Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 Halo halo! Pogoda w pierwszym długim weekendzie roku zapowiada się całkiem całkiem. Ktoś chętny na kopanie w tych okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekterka Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Witam jestem chętny na wspólny wypadzik od 2014-01-21 jestem dostępnypozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasy Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Witam!Chętnie wyskoczę na wspólny wypad. Nie wiem tylko, czy w najbliższy weekend pogoda na to pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekterka Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 witam czy ktoś chętny na wypadzik jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbertN Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Jak tam Panowie u was? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpiicia Napisano 29 Kwiecień 2017 Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Mamy już 2017 rok, a posty na temat Góry i okolic z 2011 roku, mówią , że wtedy wychodziły fanciki. Teraz to już tam nic niema z militarki, a jakie są wasze doświadczenia z tamtych rejonów?Ponieważ byłem tam kilka razy, ale efekt całodniowego chodzenia był bardzo marny, a praktycznie zerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.