majos Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 proponuje niedziele reszta na meila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Jestem za! jak by co maila proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 Kol. Majos wysłałem Tobie @ .pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 Grzegorz masz wiadomość na mailu!PILNE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 Szkoda,najbliższy długi weekend mam już inaczej zaplanowany, pewnie dopiero za 2 tygodnie będę śmigał po waszych landach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majos Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 niestety odpuszczamy -pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirat_V Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Dzień dobry,też przyłączam się do tematu, jestem spod Leszna. Kto dzisiaj buszował między Osową Sienią a Wschową? :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 9 Listopad 2010 Share Napisano 9 Listopad 2010 Hehehe, Pirat tam akurat można spotkać ludzi z całej Polski :)A skąd jesteś? Czasem w tym rejonie śmigam :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirat_V Napisano 9 Listopad 2010 Share Napisano 9 Listopad 2010 Vetter - puściłem Ci mejla :)Jestem relatywnie nowy w środowisku poszukiwaczy. Trochę mnie zaskakują określenia pokroju ajnych miejscówek" itp., widocznie taka już specyfikacja tego hobby...Pozdrawiam leszczyńskich i podleszczyńskich kopaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirat_V Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Co tam Panowie?Nic nie szukacie? :) Dajcie znaka gdy będziecie szukać skarbów w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Witam, troszkę przymroziło ale to nawet dobrze, po twardym lepiej się chodzi.może nawet dziś się wyskoczy po obiadku na 2-3 godz. zobaczę co mrozik mi przyniesie, i jak ktoś chętny to zapraszam , jak ktoś niema własnego sprzęciku to też się znajdzie coś np-whites xlt , lub omega 8000. Dasz Dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devillastwish Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam , jest ktoś chętny z Leszna, Kościana lub okolic na mały wypad albo wymianą doświadczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek360 Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Witam.Jak by co jestem chętny na wspólny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Widzę że chłopaki się rwą do kopania:)Gdzie kiedy ? i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 27 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2011 w sobote ruszamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 może niedziela?w sobotę w pracy kibluje:(Andzy gdzie proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2011 moze byc i niedziela... jestem otwarty na propozycje jesli chodzi o miejsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2011 skad jestes kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Szkoda że wcześniej nie zajrzałem :) Łaziłem trochę po okolicach na przedłużonym weekendzie u rodzinki - wróciłem zadowolony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Andzy ja jestem z Czempinia...Vetter a gdzie chodziłeś ?daj namiary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Taki skromny wycinek całości :)A chodziłem po swoich starych ale własnych miejscówkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Vetter gratuluje!! wiem, ze miejscowek nie zdradzisz ale moze choc rabek tajemnicy uchylisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Albo może jakaś wymiana doświadczeń w terenie?Jestem z Poznania i z chęcią bym się wybrał na południe wielkopolski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 To Panowie jakiś wypad w niedzielę?Vetter graty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Dziex, zdarza sie czasem coś lepszego od moniaków :)Czarny, chyba już kiedyś gadaliśmy (chyba nawet mam tela do ciebie)? Pozek znam, bo mieszkałem trochę czasu, ja z północy wlkp, ale południe prawie raz w miechu nawiedzam :) Wymiana doświadczeń w terenie bardzo chętnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.