andzy Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Jest ktoś kopiący w okolicach Leszna Wlkp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 Witanko. oczywiście kolego że ktoś jest a nawet kilku. jak chcesz pokopać wspólnie to daj cynk.nawt wczoraj grasowaliśmy w okolicy .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 tylko pod Górę nie przyjeżdżajcie bo nic już nie ma :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Witanko. Dani -bardziej mnie kolorek interesuje, a co do góry to zawsze coś się znajdzie tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać . pozdrawiam.ps. dziś też się wybieramy jak coś to zapraszam większe autko jest tak że wszyscy się zmieścimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 a gdzie szukać pod Górą? bo jutro tam pierwszy raz jadę i chciałbym coś trafić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Niestety wyjazd okazał się klapą:( Choć ważenia niezapomniane:)Zwiedziłem wszystko od Ścinanawy ,poprzez Prochowice Ryczeń Osetno po Górę i najciekawszym znaleziskiem okazał się leżący pod ściółką stanik:DMam pytanko czy jest możliwość w któryś weekend wybrać się na wspólne poszukiwania w okolice Góry?Wiem wiem nikt mi miejscówki na tacy nie poda więc z góry piszę iż udostępnię moje miejscóweczki na drobnice w mojej okolicy (30km od Leszna)...PozdrawiamPelik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Pod Ścinawą jeszcze jest wiele więc warto szukać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majos Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 pelikan a na Osetnie to gdzie chodziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 W Osetnie wychodzą moniaki na polach :)) ??Na polach wokół Góry z drobnicą cieniutko , jak pochodzisz cały dzień to jeszcze może coś znajdziesz , raczej resztówki , wczoraj z 8 godzin , niewiele tego .Z tego co wiem to już parę lat temu chłopaki z Głogowa dokładnie badali górowskie pola :> .pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Jeżeli chodzi o drobnicę to mam pól pod dostatkiem wręcz mam już dość monetek i chciałem odreagować na militarce i chciałem się do Was podpiąć na mili jeżeli jest taka możliwość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 majos w lesie między Osetnem a Ryczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Czasem śmigam po tych landach :) Fotka z ostatniego wypadu pod Wschowę :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Vetter fajne czaszeczki , chodziłeś może po tym okopie zaraz koło mostu w Ryczeniu w kierunku na Osetno i w tym rejonie ?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 nie po tym okopie nie chodziłem, łaziłem po okopie z 500m od mostu wgłąb lasu ,ale czysto wyszła jedna łuseczka mauser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majos Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 pelikan jak chcesz pomilitarkować to radze rejony luboszyce chorągwice lubów poczytaj wątki o ruchomym kotle nehringa z odkr mapy z mapstera i w droge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 majos a byłbyś chętny na wspólny wypad? bo przyznam szczerze że teren jest mi zupełnie obcy, tematy na forum już przewertowałem, książkę Hansa von Ahlven'a czytałem więc temat nie jest mi obcy ale topografii terenu nie znam a jadąc dwa razy do roku w te tereny miejscówki namierzyć się nie da... choć mały sukcesik mam z Góry na swoim koncie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majos Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 można sie wybrać jak co pisz na meila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 można dołączyć :)?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 majos PW poszło... Dani podejrzewam że problemu nie będzie...A skąd chłopaki jesteście? jak by co ja pojade przez Leszno od strony Kościana więc mógłbym kogoś po drodze zabrać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 ja bym mógł czekać w Górze , tylko czas mam raczej tylko w niedzielę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 no więc ja majosowi pisałem iż w gre wchodzi tylko sobota lub niedziela i to w godzinach wczesno porannych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 jak w niedzielę to mi pasuje o każdej porze , chyba że grom z jasnego nieba :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 Pelikan masz @ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Witam . robimy jakąś wyprawę? podajcie czas i miejsce i wówczas się spotkamy i ruszymy w teren. jak coś to wezmę wieksze autko 7 osób . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 pelikan jestem z gostynia tak że po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.