obert8 Napisano 27 Październik 2010 Autor Napisano 27 Październik 2010 Prosze o opinie na temat tego wykrywacza dziekuje
krank Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 deltę mam od sierpnia jak dla mnie wykrywacz bardzo dobry lepszy od f2 i ace250 które miałem,dobra dyskryminacja,bardzo czuły na srebro,i zasięg w miarę dobry :)dużym plusem jest waga i zasilanie na jedną baterię 9v a nie na dwie tak jak w f2,jedynym minusem jest że jak się ściszy ponad połowę to wysoki ton jest słabo słyszalny,a tak w ogóle wykrywacz godny polecenia (wart swojej ceny)....
Eastlegion Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Ładnie napisane: jedynym minusem jest że jak się ściszy ponad połowę to wysoki ton jest słabo słyszalny", tylko co to właściwie oznacza? Ano to, że po prostu nie słyszysz wykrycia" monetki... Oczywiście można słuchawki przywdziać, ale staje się to koniecznością, a nie opcją. Poza tym to trochę za delikatna ta Delta jest. Moim zdaniem cena nieco wygórowana. Jednakże i tak mam do Delty sentyment, bowiem kilka ładnych monetek za jej pomocą trafiłem.Pozdro!
bolen Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 W grudniu będę sprzedawał moją delte wraz z akumulatorkiem 9,6v i ładowarką do niego. Wykrywacz używałem tylko 2 tygodnie chodząc z nim po plaż gdy miałem jeszcze wakacje. Wykrywacz działa idealnie i pachnie jeszcze prawie nowością (kupiony 15 sierpnia 2010). Jak już będę w Polsce na początku grudnia wystawie go na allegro za 800zl. Oczywiście posiadam gwarancje i pudełko do niego :)
obert8 Napisano 27 Październik 2010 Autor Napisano 27 Październik 2010 bolen to nie opinia tylko oferta
bolen Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Racja ;) Tak sobie pomyślałem ze skoro teraz szukasz opinii na temat tego wykrywacza to znaczy że już powoli przymierzasz się do jego zakupu.
obert8 Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 dziekuje za opinie to wykrywka dla zony ale nie jej pierwsza pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.