Motyk Napisano 26 Październik 2010 Autor Napisano 26 Październik 2010 Witam,szukałem dużo w internecie, ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji co do ilości wyemitowanych tych monet.Znaki mennicy to HIBędę wdzięczny za pomoc
tyfus Napisano 26 Październik 2010 Napisano 26 Październik 2010 Materiał : srebro 0.500Waga : 1,7996 gMennica : St. Petersburg (C.П.Б.)Nakład : 2 520 000HI - inicjały mincerza mennicy St. Petersburg - Nicholai Iossa (1848-1877)-ozdro-
majos Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 panowie moderatorzy posty czy też linki usuwajcie ze zrozumieniem bo czytając ten watek można odnieść wrażenie że tyfus jesteś jak pan Jackowski z telewizji -jasnowidzem pozdro
tyfus Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 majos - nie bardzo rozumiem co chcesz stwierdzić swoim wpisem ?w tym wątku nic nie było usuwane czy w inny sposób moderowane....poza tym, jeżeli masz jakieś zastrzeżenia bądź wątpliwości, tudzież pytania i zanim zaczniesz się rzucać - napisz do Moderatora - ja chętnie postaram się, w miarę możliwości, wyjaśnić wątpliwości.i jeszcze jedno - najważniejsze - ja nie mam takiej władzy na działach ID (numizmatyczny i Ogólny) aby coś wywalić, mogę jedynie zepchnąć cały wątek do Doła - więc twoje pretensje do mnie są bardzo nieuzasadnione.-----------------------------------------------------Monety, medale, guziki, pieczęcie i inne - Moderatorem tego działu jest: Bocian, woytas, proteus, admin, Cyrograf15, Czlowieksniegu, KudłatyHD, Hitboy64, Swiety82, 8total4czy teraz masz jasność ?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:25 27-10-2010
majos Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 sory za moje niedopatrzenie pytanie zawarte jest w tytule postu a sam post wygląda jakby z niego usunięto coś a więc jeszcze raz przepraszam
tyfus Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 OK, cieszę się że sprawa została wyjaśniona :)Ciebie, jak i innych, proszę, aby następnym razem próbować najpierw wyjaśnić sprawę (mail do Moda) a nie od razu z grubej rury" :)-pozdro-
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.