Skocz do zawartości

10 Kopiejek 1874 H.I.

Motyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
szukałem dużo w internecie, ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji co do ilości wyemitowanych tych monet.
Znaki mennicy to HI
Będę wdzięczny za pomoc
Napisano
Materiał : srebro 0.500
Waga : 1,7996 g
Mennica : St. Petersburg (C.П.Б.)
Nakład : 2 520 000

HI - inicjały mincerza mennicy St. Petersburg - Nicholai Iossa (1848-1877)

-ozdro-
Napisano
panowie moderatorzy posty czy też linki usuwajcie ze zrozumieniem bo czytając ten watek można odnieść wrażenie że tyfus jesteś jak pan Jackowski z telewizji -jasnowidzem pozdro
Napisano
majos - nie bardzo rozumiem co chcesz stwierdzić swoim wpisem ?

w tym wątku nic nie było usuwane czy w inny sposób moderowane....

poza tym, jeżeli masz jakieś zastrzeżenia bądź wątpliwości, tudzież pytania i zanim zaczniesz się rzucać - napisz do Moderatora - ja chętnie postaram się, w miarę możliwości, wyjaśnić wątpliwości.

i jeszcze jedno - najważniejsze - ja nie mam takiej władzy na działach ID (numizmatyczny i Ogólny) aby coś wywalić, mogę jedynie zepchnąć cały wątek do Doła - więc twoje pretensje do mnie są bardzo nieuzasadnione.

-----------------------------------------------------
Monety, medale, guziki, pieczęcie i inne - Moderatorem tego działu jest: Bocian, woytas, proteus, admin, Cyrograf15, Czlowieksniegu, KudłatyHD, Hitboy64, Swiety82, 8total4

czy teraz masz jasność ?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:25 27-10-2010
Napisano
sory za moje niedopatrzenie pytanie zawarte jest w tytule postu a sam post wygląda jakby z niego usunięto coś a więc jeszcze raz przepraszam
Napisano
OK, cieszę się że sprawa została wyjaśniona :)

Ciebie, jak i innych, proszę, aby następnym razem próbować najpierw wyjaśnić sprawę (mail do Moda) a nie od razu z grubej rury" :)

-pozdro-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie