janushew Napisano 5 Marzec 2004 Autor Share Napisano 5 Marzec 2004 Jeśli to jest klamra, samoróbna, elementy kwiatów konwalii?, cyrkla? a u góry symbole RAD-u?? - a może to symbolika masońska?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 5 Marzec 2004 Autor Share Napisano 5 Marzec 2004 Jeśli to jest klamra, samoróbna, elementy kwiatów konwalii?, cyrkla? a u góry symbole RAD-u?? - a może to symbolika masońska?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Chyba nie, mi to przypomina otwieracz od napojów gazowanych i nie tylko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczkas Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 WitamJest to stara klamra cechowa (chyba stolarze)Przypomina faktycznie otwieracz lecz mogę zapewnić że to właśnie ta klamraPozdrawiamBoczkas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 Wiesz, że na to nie wpadłem, ale teraz to sądzę może to być otwieracz. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
janushew
Jeśli to jest klamra, samoróbna, elementy kwiatów konwalii?, cyrkla? a u góry symbole RAD-u?? - a może to symbolika masońska?? pozdr
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.