janushew Napisano 5 Marzec 2004 Autor Napisano 5 Marzec 2004 Jeśli to jest klamra, samoróbna, elementy kwiatów konwalii?, cyrkla? a u góry symbole RAD-u?? - a może to symbolika masońska?? pozdr
janushew Napisano 5 Marzec 2004 Autor Napisano 5 Marzec 2004 Jeśli to jest klamra, samoróbna, elementy kwiatów konwalii?, cyrkla? a u góry symbole RAD-u?? - a może to symbolika masońska?? pozdr
Gość Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 Chyba nie, mi to przypomina otwieracz od napojów gazowanych i nie tylko. Pozdrawiam
boczkas Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 WitamJest to stara klamra cechowa (chyba stolarze)Przypomina faktycznie otwieracz lecz mogę zapewnić że to właśnie ta klamraPozdrawiamBoczkas
janushew Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 Wiesz, że na to nie wpadłem, ale teraz to sądzę może to być otwieracz. pozdr
Pytanie
janushew
Jeśli to jest klamra, samoróbna, elementy kwiatów konwalii?, cyrkla? a u góry symbole RAD-u?? - a może to symbolika masońska?? pozdr
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.