Enders Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Albo się mi wydaje, albo te wykrywki z DEMET-u są montowane na kulach łokciowych... :D
Kamiljan Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 uważam że twoje oczekiwania zaspokoi salamandra s5 z cewka 37cm, cena 650 z 3 letnia gwarancją
ALL Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Cpt.Nemo nie mów ,że nie znsz tego wykrywacza Diogenit.Bo napewno nim pracowałeś.EndersKule łokciowe są nie zniszczalne i nie pękają.W przeciwieństwie do innych stelaży.ALL.
jacko33 Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 Witam. Chciałby w jakiś sposób zakończyć moje poszukiwania sprzętu i oczywiście poinformować Was o tym, gdyż jesteście ojcami" tego wyboru. A więc zdecydowałem się na zakup Proximy. Wiem, że wielu poprze moją decyzje kilku zgani ale trudno. Dziś po południu zakup zostanie zfinalizowany a niebawem w teren. Nie wiem czy temat ma być skończony ale myślę, że warto go kontynuować dla następnych. Na zakończenie chciałbym wszystkim bardzo podziękować za pomoc i opinie, które były dla mnie nieocenione. Pozdrawiam. J"
damiani Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Ten Diogenit przy wadze 2,2kg z pewnością jest mega źle wyważony - cała elektronika nad rękojeścią.To jeszcze nic w porównaniu z ceną - wagę pomnóżcie sobie x 1000 PLN a to już jest gruba przesada.... Kloc jakich mało.
ALL Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Dla Firmy Demet Polski rynek wykrywaczy jest marginalny.Gdyby firma ta , liczyła na sprzedaż krajową swoich wyrobów , to dawno już przestała by istnieć.Jeśli dla kogoś cena i waga jest zaporą , to już jego problem.Zanim się coś napisze ,to wcześniej trzeba popatrzeć na wyroby i ceny innych firm polskich , oraz na to ile ważą i co potrafią.ALL.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.