andzy Napisano 25 Październik 2010 Autor Napisano 25 Październik 2010 Witam!Proszę o pomoc w identyfikacji tej odznaki... szukałem ale na nic podobnego się nie natknąłem więc chcę wykorzystać waszą wiedzę. Z góry dziekuję za pomoc. pzdr
andzy Napisano 25 Październik 2010 Autor Napisano 25 Październik 2010 Witam!Proszę o pomoc w identyfikacji tej odznaki... szukałem ale na nic podobnego się nie natknąłem więc chcę wykorzystać waszą wiedzę. Z góry dziekuję za pomoc. pzdr
andzy Napisano 27 Październik 2010 Autor Napisano 27 Październik 2010 znalezisko strychowe z Poznania... może to kogos naprowadzi...
andzy Napisano 25 Październik 2010 Autor Napisano 25 Październik 2010 wiem, ze stosunkowo owe" ale jakos kojazy mi sie z armia ludowa... i dlatego na forum
Pytanie
andzy
Proszę o pomoc w identyfikacji tej odznaki... szukałem ale na nic podobnego się nie natknąłem więc chcę wykorzystać waszą wiedzę. Z góry dziekuję za pomoc. pzdr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.