Korowiow Napisano 23 Październik 2010 Autor Share Napisano 23 Październik 2010 Trochę niejasno sformułowałem tytuł wątku ale już piszę o co chodzi. Mam starą, stylową szafę, z której chce zrobić biblioteczkę. W jej drzwiach jest duże lustro na fazowanym, kryształowym szkle, uszkodzone i sfatygowane. W związku z tym pytanie: Jak usunąć z szyby warstwę odbijającą i ją z niej oczyścić? Podobno są jakieś środki, szukałem w necie ale nic nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Idź do szklarza, on będzie potrafił usunąć starą podlewkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Może mieszanka silnie stężonych kwasów solnego i siarkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Koledze to chyba życie innych niemiłe że takie rady daje. Po zmieszaniu stęzonych kwasów solnego i siarkowego, z takiego roztworu natychmiast wydzieli się gazowy chlorowodór, żrący i trujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.