Domino(*) Napisano 5 Marzec 2004 Autor Napisano 5 Marzec 2004 Witam!Proszę o identyfikacjętej skrzyni, została wykopana w stanowisku przeciwlotniczym.Dalej nic nie wiem:P.Sorry za jakość zdjęć... Pzdr
U96 Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 zastanawiam sie nad uchwytem podobne znajduje w miejscach gdzie stacjonowały tabory (czesc chwytna skręcona" w spirale)choc moga to byc standartowe stosowane praktycznie do wszystkich typ. skrzyni. Stawiam na skrzynie narzedziową lub pochodną o szerokim zastosowaniu z wykluczeniem amo.z szcunkiem VJ
Domino(*) Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 Mineło już pare miesięcy, może ktoś na coś wpadnie?Jakieś sugestie lub domysły? Pzdr
Domino(*) Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 Ponawiam prośbę, jeżeli macie jakieś sugestie to mówcie... Pzdr
jerzyk Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 witamto najprawdopodobniej pojemnik na magazynki do działka plot. 2 cm Flak 30 i 38. trzeba sprawdzić wymiary:jeżeli ma dłg 385, szer 250, wys 230 to jest to pojemnik na 5 magazynków, a przy wymiarach 260x135x390 - na 2 magazynki. jeżeli podane wymiary nie pasują to napisz jakie są i spróbuję zidentyfikować.pozdrawiam - jerzyk
Domino(*) Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 Dzięki za odzew, jednak na pewno nie będzie to skrzynka do Flaka 20mm.Z początku też tak myślałem, ale wygląda inaczej.Wymiary to dł. 41 cm, szer. 37cm, a wys. 9,5 cm.Czekam na wypowiedż:))) Pzdr
jerzyk Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 witamprawie napewno nie jest to skrzynka na amunicję, a napewno nie do amunicji plot. podane wymiary nie pasują do żadnej ze standardowych skrzynek. może to na osprzętpozdrawiam - jerzyk
Domino(*) Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 Naprawdę nic nikt nie wie?:(
Mathew Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Mam podobną współczesną skrzynię, która stoi pod rusztem z kominka i służy do zbierania popiołu.
Domino(*) Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 Wciąż nie wiem co to za skrzynia, może teraz ktoś pomoże?Pzdr
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Proszę o identyfikacjętej skrzyni, została wykopana w stanowisku przeciwlotniczym.Dalej nic nie wiem:P.Sorry za jakość zdjęć...
Pzdr
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.