nemo133 Napisano 18 Październik 2010 Autor Napisano 18 Październik 2010 WitamPodczas spaceru w lesie ;) trafiłem na takie znaleziskopróbowałem samemu poszukac i porównac w sieci z foto które znalazłęm ale mi sie nie udało , wiem ze grono z was ma o wiele wieksza wiedze w temacie ,wiec prosze o pomoc
djdj75 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 jak dla mnie nie jest to iałoruśka", tylko ciągnik altyleryjski z końca lat 30 - tych, a pewnie zostawione po czerwcu 1941 roku. Oczywiście pierwszy sowiet. Na jakim terenie mieszkach? Czy nie aby Polska wschodnia? Jak znajdę czas to zrobiwę fotki swojej gąski, i podam dokładniej jaki rodzaj ciągnika altyleryjskiego. pozdrawiam.
djdj75 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 Objecana fotka porównaj ze swoim ogniwkiem :)STZ-3 jak siemasz. (nemo zgłoś się na priwa)
djdj75 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 A tu masz fote tego ciągnika, pozdrawiam.
djdj75 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 Aha, poszukaj sygnowań na ogniwie może coś więcej się wydusi z tematu (jak będą oczyść i daj fotki)
Pytanie
nemo133
Witam
Podczas spaceru w lesie ;) trafiłem na takie znalezisko
próbowałem samemu poszukac i porównac w sieci z foto które znalazłęm ale mi sie nie udało , wiem ze grono z was ma o wiele wieksza wiedze w temacie ,wiec prosze o pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.