tomciuncio Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 Witam jak w tytule... nie wiem cóż to i do czego służyło.Wygląda jak jakiś owalny wybijak. Posiada bicia -Erma H - coś jakby muszelka i pod tym 51 i z drugiej strony rzymskie 2 łamane J.R.4. za pomoc z góry dziękuje.
tomciuncio Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 Witam jak w tytule... nie wiem cóż to i do czego służyło.Wygląda jak jakiś owalny wybijak. Posiada bicia -Erma H - coś jakby muszelka i pod tym 51 i z drugiej strony rzymskie 2 łamane J.R.4. za pomoc z góry dziękuje.
tomciuncio Napisano 18 Październik 2010 Autor Napisano 18 Październik 2010 W sumie faktycznie wygląda jak korona.Więc nie wybijak... może coś od większego kalibru?W okolicy znalazłem łuskę dosyć sporą i inne tego typu sprawy jak manierka.Dziękuje za pomoc
tomciuncio Napisano 18 Październik 2010 Autor Napisano 18 Październik 2010 Czy ktoś ma pojęcie w temacie ? internet nie pomaga ;p milczy i nie chce mi nic podpowiedzieć.
Pytanie
tomciuncio
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.