djdj75 Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 Jak w temacie, wpadła mi taka fotka i nie za bardzo wiem, koszary może carskie i czapki jakby podobne ale mundury coś nie te, z góry dzięki za pomoc .
djdj75 Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 Jak w temacie, wpadła mi taka fotka i nie za bardzo wiem, koszary może carskie i czapki jakby podobne ale mundury coś nie te, z góry dzięki za pomoc .
Kamiljan Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 wg mnie żołnierze rosyjscy 1 wojna
djdj75 Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 witam, Kamilian - pewnie caraty - kumpel do mnie przed chwilą dzwonił i tez się ku temu skłania bo mają instrunenty pasujące do rasyji : harmonia i coś w stylu bałałajki czy jakoś tak.
Pytanie
djdj75
Jak w temacie, wpadła mi taka fotka i nie za bardzo wiem, koszary może carskie i czapki jakby podobne ale mundury coś nie te, z góry dzięki za pomoc .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.