vojtaz2 Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 Witam, wygląda mi to na termos, pod blachą drzewo a w środku wyłożony jest aluminium. Z góry bardzo dziękuję za identyfikację. Pozdrawiam
jan27 Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Witam. Znalazłem!!!http://www.ostfront.com/militaria/prods/GOEQ-00060.htmlPozdrawiam.A już myślałem, że to tajemnicza aluminiowa skrzynia do przewozu skarbów Festung Breslau:-)
vojtaz2 Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 I czy żołnierz nosił to na plecach??za miast pasków są łańcuchy
vojtaz2 Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 dzięki ale na twoim linku nie widać podobieństwa, są tam śruby a u mnie zaczepy klamry tak jak w większości skrzynek amunicyjnych
vojtaz2 Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 nikt nie widział czegoś takiego????
vojtaz2 Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 Witam, wygląda mi to na termos, pod blachą drzewo a w środku wyłożony jest aluminium. Z góry bardzo dziękuję za identyfikację. Pozdrawiam
Pytanie
vojtaz2
Witam, wygląda mi to na termos, pod blachą drzewo a w środku wyłożony jest aluminium. Z góry bardzo dziękuję za identyfikację. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.