rafal_etz Napisano 9 Październik 2010 Autor Share Napisano 9 Październik 2010 Czy ktoś z was wie o jakiś bunkrach w okolicy Mielca?? Słyszałem kiedyś o jakiś i bardzo chciałbym je zobaczyć ale nic znaleźć nie mogę na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coverpol Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Ocieka, były poligon w Bliźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger.mc Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 Tak dokładnie. Tylko tam coś jeszcze zostało. Poza tym resztki obozu koncentracyjnego w Pustkowie. Nic więcej nie ma. Mieszkałem w mielcu i jako harcerz schodziłem wszystko w promieniu 30 km od Mielca również z wykrywaczem. Niestety bunkrów ci u nas niedostatek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coverpol Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 a te obserwacyjme np: w Hucie Komorowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.