Rybak Ibisz Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 Witam,prosze o identyfikacje łuski, która jest na zdjęciu oraz pocisku? który dziś znalazłem.
Rybak Ibisz Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 Witam,prosze o identyfikacje łuski, która jest na zdjęciu oraz pocisku? który dziś znalazłem.
Rybak Ibisz Napisano 10 Październik 2010 Autor Napisano 10 Październik 2010 Oczywiście nawet tego nie ruszałem tylk. zakopałem głęboko.
Kamiljan Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 nie podniecajcie się tak - bez młotka nie da głosu
Rybak Ibisz Napisano 10 Październik 2010 Autor Napisano 10 Październik 2010 i coś co znalazłem niedaleko łuski. co to jest?
tatar Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Radzę ci zgłosić to znalezisko saperom.Jest to wystrzelony pocisk,i jeżeli chcesz mieć wszystkie swoje organy na miejscu,to lepiej tego nie tykaj.
Pytanie
Rybak Ibisz
Witam,prosze o identyfikacje łuski, która jest na zdjęciu oraz pocisku? który dziś znalazłem.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.