ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Połowa nieśmiertelnika RAD'u.6ta kompania 44go batalionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Pustak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Odznaka szturmowa w częściach, nie są to części od jednej odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Niemiecki podoficer z dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Nie załadowałem wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 5 groszków: 2 w farbie,jednego łapie rdza,jeden w dobrym stanie ale bez farby i jeden z dwójką" No i rozetka z pagonu i guzik hj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Takie tam monetki...Nie będę się rozpisywał na ich temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Bagnet od mośka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 I medale... Jakie, widać na fotce.To chyba wszystko z moich ciekawszych rzeczy...Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 jak na początek fanty fajne oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 Od lewej : psi numerek , pusta połowa polskiego nieśmiertelnika , 3/4 polskiego nieśmiertelnika ( ktoś obciął ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 Od lewej : jakaś mała podkowa , klamra polska od pasa głównego i dwa podajniki od browning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Fanty super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.