kulakpr Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Bardzo proszę o identyfikacje.Wydaje mi się, że to jakiś obrzyn ale mogę się mylić.
kulakpr Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 Dzieki a wiesz może coś dokładniej.Ona jest dzwina bo nie ma z tyłu wlotów.Czyżby była ładowana od przodu?
P_iter Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Wygląda na fragment luf do strzelby czarnoprochowej. Wydaje mi się, że na zdjęciu 3-im widać fragmenty kominków na które zakładało się kapiszony.
kulakpr Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Pewnie masz racje a tu zdjęcie z bliska.
kulakpr Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Bardzo proszę o identyfikacje.Wydaje mi się, że to jakiś obrzyn ale mogę się mylić.
kulakpr Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 Nie wiem czemu nie dodało zdjęcia wiec wklejam jeszcze raz ;]
Pytanie
kulakpr
Wydaje mi się, że to jakiś obrzyn ale mogę się mylić.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.