Nazir Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Witam! Proszę mi powiedzieć czy to jest kopia bo spotkałem się z paroma takimi blaszkami z tego okręgu i wszystkie były kopiami.
Luftlander Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Czerwony Krzyż, Ochotniczy Pielęgniarz, Hamburg.
Luftlander Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Przepraszam nie Hamburg tylko Chemnitz.
Nazir Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Z tego co wiem to DRK-a z IV okręgu a IV okręg to Drezden, ale chodzi mi o to czy jest orginalna bo mam wątpliwości.Pozdrawiam
Luftlander Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Blacha wygląda dobrze. Myślałem że okręgi DRK pokrywają się z WH.
Nazir Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Już kiedyś rozmawialiśmy na ten temat i porównuje tą blachę z tamtym tematemhttp://img.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=663706
Pytanie
Nazir
Witam! Proszę mi powiedzieć czy to jest kopia bo spotkałem się z paroma takimi blaszkami z tego okręgu i wszystkie były kopiami.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.