huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 Gutek kurde temat wraca jak bumerang :):) http://odkrywca.pl/kolekcje-klamer-vol-vii,671591.html#671591 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Bo ciekawy i mało dość znany i popularny ;ptak OT, ma ktoś pomysł na jakąś sprytną gablotkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 huk zgadza się w tej pierwszej ale na stalowej to nakładka raczej była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Huk widzę u Ciebie klamerki się nie mieszczą w przedziałkach już... możesz je podarować w dobre ręce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 no tak :):) te co na ścianie to już sporo jest poupychanych podwójnie to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 ale sporo jest jeszcze na półkach :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 5 za łóżkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 i trochę chłamu w kartonach :) nie da się zbierać wszystkiego więc wietrze ,ukierunkowałem się na cztery okresy :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 W końcu widzę chociaż część twojej kolekcji huku.Aż dech zapiera.Masz może swój wątek gdzie można obejrzeć całe twoje zbiory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 witam - to wszystkie części Kolekcje klamer " oraz tu - ale to też chyba nie wszystko :):)http://myvimu.com/museum/1007/22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Piękności:)A gdzie szabelki? (widać na zdjęciu wyżej)I odznaki jakie zapewne posiadasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 kierunkowałem się na cztery okresy :) "jakie konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win45 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 tu znowu parę z 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 win45 fajniutkie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 panowie ale wy jesteście marudy to nie ten wątek :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 huka kolekcja robi wrażenie ale największa kolekcja klamer około 2000 sztuk znajduje się w Bieszczadach,ona dopiero robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 oczywiście są to dane z przed roku co do ilości,a myślę że kolekcja się powiększyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 kijow :):) no tak ja zawsze mówiłem że ja to jestem pikuś i są kolekcjonerzy którym do pięt nie dorastam i to wiem , wiem gdzie moje miejsce - ale jaki ma sens mieć 900 klamer CK wz,88 , 600 Nowe Węgry itd.:):) ale dla każdego coś miłego :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 panowie proszę jeszcze nie zapominać o wiedzy :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulobies Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 czyżby miejscowość na Ż.... koło czrnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 oj huku nie tak do końca w tej kolekcji są wszystkie typy CK armii Rosji carskiej no i 80procent zbioru kolega sam znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 dokładnie ta miejscowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 od niego brałeś jakieś szable ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.