kurzo1 Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Witam mam pytanie czy szukał może ktoś z forumowiczów w Zwierzyńcu i ewentualnie czy była by możliwość pokazania fantów jakie kryje ziemia zwierzyniecka.Pozdrawiam
Robert Szczepaniak Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=647945#802376
kurzo1 Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Kolego egon10 Zwierzyniec jest na roztoczu 32km od Zamościa.Pozdrawiam
Pablo.wpl Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 czy kurde będę z kolegą tam przejazdem, a widzę że nie aktywnie tam poszukują koledzy:)
szczurek_1979 Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 szanowni koledzy... w Zwierzyńcu i okolicach jak i na biłorajszczyźnie nic już do odkrycia nie ma!wszystko zostało już wykopane... nie ma po co tu przyjeżdżać. Tutejsi odkrywcy przenieśli się na Mazowsze i do Małopolski...pozdro z BiłgorajaSzczurek
lanca Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Kurde na Mazowszu tez już wszystko odkryte....;)
Pablo.wpl Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Lanca u Szwedów też nic nie ma, siedzimy w domu, mam dobry film:) ale ludzie potrafią zniechęcic:) mam nadzieje że w Rzeszowie jest inaczej:)
Blitzkrieg Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Do małopolski? Piotrze do mnie pijesz??;) Pablo, z tego co wiem to w Rzeszy też bez reweli, pozdrawiam z CKSMKBlitz
Pablo.wpl Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 oj to tylko żarcik, powiem tak , kolega mi naopowiadał a ja się napaliłem bo chwilowo w tamtych stronach będziemy, a że będzie chwila czasu to pospacerować można godzinkę, Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.