LIBERTY1212 Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Witam PanowieMam obecnie ace 250 i jestem w miarę zadowolony. Niestety osiągami(czyt głębokością) nie grzeszy. Myślałem nad Garrettem GTI lub Omegą 8000 ale kolega namawia mnie na tesoro vanqeuro który jest sporo tańszy. Co o tym myślicie czy to dobry wybór?
rufa Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 witam.ja też miałem taki problem.wybrałem gti2500 z two boksem i jak na razie to nie mam zamiaru nic zmieniać.kanarek został i jest przeznaczony do zadań specjalnych-spisuje się znakomicie.jednak tylko od Ciebie zależy z czym się ożenisz".
jan-80 Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Kolego LIBERTY1212 jak tańsze nie znaczy gorsze .Ale najpierw proszę podać do jakich celów kolega chce wykrywacz z tych modeli co wypisuje to uniwersalny bo i militarkę weznie i monetki ja osobiście wzioł bym OMEGA 8000 ponieważ jestem przyzwyczajony do wyświetlacza jakiego tesoro vaqeuro nie posiada ja posiadam Fishera i jestem zadowolony ale widać ze kolega przyzwyczajony do firmy GARRETT. Zobaczymy co inni napiszą.
małrer Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 witam.myślę że gti2500 a jest troszkę słabszy od omegi,takie moje zdanie.sa zwolennicy gti i omegi i spory zawsze beda.raczej bym się zastanawiał na wydawaniu większej kasy. ;) pozdrawiam.
draven85 Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Duża rozbieżność cenowa, ale skoro masz takie fundusze to na Twoim miejscu wybierałbym między Tejonem a X-terra 705 z dodatkową cewką w zależności od tego jakich funkcji wymagasz od wykrywacza.pozdro
LIBERTY1212 Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Wybaczcie zapomniałem się określić.Z racji moich pięknych stron (kochana Mława i okolice)stawiam na uniwersalność. Jeśli chodzi o tejona to mam mieszne uczucia. Miałem okazję pochodzic z nim przez kilka dni i ta masa pokręteł nie przypadla mi do gustu. Człowiek z wiekiem staje się leniwy i niecierpliwy poszukuje czegoś prostego w obsłudze.
małrer Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 rutus akurat nie jest tak prostym do skumania sprzęcikiem.A co do prostoty to omega jest spoko i nawet głęboko:)
draven85 Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 LIBERTY1212 jeśli chcesz prostoty to bierz Vaquero lub Cibole ustawienie trwa poniżej minuty ;)
LIBERTY1212 Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Trochę się obawiam o osiągi tesoro. Omega chyba jest głębsza moim zdaniem. Napewno nowocześniejsza.
małrer Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 omega ma bebechy fishera odpowiednik f70 w osiągach.
wow Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 rutus proxima WCALE nie jest trudny w obsludze.
małrer Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 był problem proxima nie widziała magazynku łukowego od ppsz-y pod darnią sory a na dynamiku osiągi są naprawde marne i to fakt pozdro
Raned Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 LIBERTY1212 zapewniam, Cię, że Vaquero ma większe osiągi niż Omega, ponadto jest lepiej wykonany. Omega jest trochę nowocześniejsza ponieważ powstała w 2008 roku a Vaquero w 2004.
małrer Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 nie chodzi o nowoczesny czy starszy liczy się wygoda w omedze od razu widzisz co masz pd cewką na wyswietlacu i tak samo odróżnia fanty leżące blisko siebie
LIBERTY1212 Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 Dzięki Panowie za odzewMoim faworytem Omega Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.