sturmpanzer73 Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 ta porcelanka to część zapalnika od handgranatu. zerknij na rysunek to pokapujesz o co w tym biega. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 Dzięki Dareczku ubiegłeś mnie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek4 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Dzięki panowie za informacje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamos1975 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Witam, witam kolego S... na 1 zdjęciu w dolnym prawym rogu jest kawałek blaszki ze szczelinką... powiedzcie mi laikowi zielonemu co to może być? mam kilka takich kawałków i za chiny nie wiem kaj to umiejscowić. pozdrawiam oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 adamos to jest prawdopodobnie element od harmonijki ustnej czy jak to się zwie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2010 Dokładnie koledzy, jest to część harmonijki ustnej częste znalezisko choć trafiały się w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamos1975 Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Wielkie dzięki!!! Co ja się nakombinowałem to moje. Harmonijkę mam ale w całości i jakoś dzieci nie chciały jej rozebrać....Ciekawe co ona (ta harmonijka) mogła mieć wspólnego z polskimi bunkrami i co się stało z jej właścicielem........siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 witam po małej przerwie. Korzystając z niemocy kopania w terenie przekopuję szuflady znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 winter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 PRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 PRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 miniaturka DRK z rubinkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 no i patka kolejarska:) zima jeszcze się nie kończy, mam jeszcze paru znajomych, którym zrobię porządek w szufladach :))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Fajny winter" szkoda ze lewy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 po czym poznajesz że lewy? kółeczko owszem nie jest oryginalne ale reszta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Twoja mrożonka to tania kopia. Ostmedaille razi w oczy niedociągnięciami: zaokrąglone krawędzie, niedokładny odlew - dziury jak na polskich drogach, swastyka niesymetryczna, brak szczegółów na wielu małych elementach (upozorowane na al’a wytarcia), rant skrzydeł spuchnięty, zaczep od kółeczka zapożyczony z wiejskiej gospody, ....itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 ad dzięki za wykład:) nic na tym nie straciłem to była darmoszka więc szczękościsku nie dostanę :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 wpadła mi w łapska taka kaburka niezły początek sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.