tg13 Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Poszukuję rozdziału Szwadron ckm" z Regulaminu Kawalerii z 1938 roku. W zamian podeślę inne regulaminy i materiały.Kontakt najlepiej mailowy: tg13@wp.pl
tg13 Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Żeby nie było że zasmieciam wątek rekonstruktorski, materiałów zawartych właśnie w tym rozdziale potrzebuję w celu jak najwierniejszego odtworzenia sekcji ckm z II połowy lat 30-tych.Jak już pisałem w zamian służę regulaminami, instrukcjami i warunkami technicznymi a także innymi materiałami dotyczącymi II RP.pozdrawiam Tommy
tg13 Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 Witaj!Napisałem do Ciebie, czy doszedł?Pytam bo ostatnio mam problem z pocztą mailową.pozdro
leon_rybnik Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Poszło. mam nadzieję że o to chodzi :)Ja mam problem z kompem i nie mogę tego otworzyć żeby sprawdzić czy to jest to :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.