snajph3r Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 Znalazłem na mojej działce. Jeden dziadek z okolicy mówi że od czołgu (dla większości dziadków transporter opancerzony to także czołg:-)) Poza blachami znalazłem dużo łusek do DSzK. Miejsce bitew o przyczółek baranowsko-sandomierski. Szukałem na zdjęciach, planach różnych pojazdów i klapa. Na 99% to nie żaden właz, tylko coś w stylu klapy do przedziału silnikowego. Niestety żaden ze mnie expert:-( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 nie jestem adminem, więc to trochę nie moja rola kwalifikować, ale prędzej niż identyfikacji znajdka, możesz się spodziewać zmiany tytułu tematu i przeniesienia wątku do innego działu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajph3r Napisano 6 Październik 2010 Autor Share Napisano 6 Październik 2010 Część zidentyfikowana, jest to element dachu StuG III. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.