Sturmgeschutz Napisano 1 Październik 2010 Autor Share Napisano 1 Październik 2010 Witam interesuje mnie jaki miał wymiar bandaż koła nośnego od Panthery? Posiadam koło z bandażem oznakowanym w taki sposób CONTINENTAL 800/94 D czy ten wymiar by się zgadzał z wymiarem Panthery ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Z tego co ja wiem to PZKPFW V miał (860x100mm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Jak byś dał fotkę to sprawa by się wyjaśniła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 1 Październik 2010 Autor Share Napisano 1 Październik 2010 Proszę oto ono czy może nawet dwa koła od Panthery skręcone odwrotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 1 Październik 2010 Autor Share Napisano 1 Październik 2010 i takie foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 Jeszcze mam pytanie .W czołgu Panther pierwsze koła nośne za kołem napędowym te co idą pomiędzy zębami gąsienicy dwa przylegające do siebie ,czy one były ze sobą zespolone za pomocą metalowego pierścienia połączonego z kołami zapomocą śrub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 to wygląda jakby ktoś wziął koło tygrysa wyrzucił część centralna i w to miejsce wstawił centralną część koła panteryw załączeniu masz koło tygrysa tak koła były połączone cylindrycznym elementem do którego przykręcano z obu stron koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 kolego yoony moje koła są zesobą zespolone właśnie przez te śryby co lecą po jego pbwodzie a pomiędzy nimi jest coś wstylu łącznika" który ma średnicę wewnętrzną koła nie wiem czy mnie zrozumiesz ja je mogę rozkręcić i zrobić fotkę tego łącznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 kolego wykop39 masz rację takie oznaczenie też znalazłem w necie jak podałeś co do Panthery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 nie za bardzomoże spróbuj zrobić zdjęcie od drugiej strony lub uchwycić ten element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 Masz wymiar bandaża ,a zdjęcie pod kontem jak naładuję bateryjki to wstawie inną fotkę nie mogę rożdzielić tego koła choć kręcę udarowym nie rozchodzi się ten zewnętrzny pierścień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 te blaszki zabezpieczające także chronią trzeci otwór z gwintem chyba mają one za zadanie ułatwianie zdjęcia tej metalowej obręczy zachodzącej na bandaż z zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.