Skocz do zawartości

Panther wymiar bandaża koła nośnego ?

Sturmgeschutz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam interesuje mnie jaki miał wymiar bandaż koła nośnego od Panthery? Posiadam koło z bandażem oznakowanym w taki sposób CONTINENTAL 800/94 D czy ten wymiar by się zgadzał z wymiarem Panthery ?
Pozdrawiam
Napisano
Jeszcze mam pytanie .W czołgu Panther pierwsze koła nośne za kołem napędowym te co idą pomiędzy zębami gąsienicy dwa przylegające do siebie ,czy one były ze sobą zespolone za pomocą metalowego pierścienia połączonego z kołami zapomocą śrub?
Napisano

to wygląda jakby ktoś wziął koło tygrysa wyrzucił część centralna i w to miejsce wstawił centralną część koła pantery

w załączeniu masz koło tygrysa

tak koła były połączone cylindrycznym elementem do którego przykręcano z obu stron koła

Napisano
kolego yoony moje koła są zesobą zespolone właśnie przez te śryby co lecą po jego pbwodzie a pomiędzy nimi jest coś wstylu łącznika" który ma średnicę wewnętrzną koła nie wiem czy mnie zrozumiesz ja je mogę rozkręcić i zrobić fotkę tego łącznika
Napisano
Masz wymiar bandaża ,a zdjęcie pod kontem jak naładuję bateryjki to wstawie inną fotkę nie mogę rożdzielić tego koła choć kręcę udarowym nie rozchodzi się ten zewnętrzny pierścień .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie