Skocz do zawartości

części do sd. kfz. 251

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
mp 40:) szkoda że nic nie sprzedajesz. Taką mp 40 bym kupił. Nie wiem jak Ty to robisz że wszystko tak perfekcyjnie wychodzi. Jestem pod wrażeniem Wątek śmiesznawy, lecz jakie ma branie;) Skoro tak zawzięcie pytacie skąd ja jestem. Wypada odpowiedzieć, z zachodniopomorskiego. Do granicy mam jakoś 100km nawet nie. Koszta spore, lecz ja jestem jednym z tych pasjonatów co na to nie patrzą. Czasem nie mam się w co ubrać a wolę kupić coś związanego z mą pasją. Tylko że w tym przypadku to chyba musiałbym sprzedać chałupę. Oby się nie skończyło tylko na marzeniach.

może warto otworzyć nowy wątek na temat naszej twórczości? Tu taki mój zalążek stena z pcf, drewna, metalu, papieru i plastiku. Dawno zaczęty projekt ale jakoś skończyć nie ma kiedy. Można przeładować i oddać suchy strzał (wiadomo efekt mizerny)

Pytałem o to skąd jesteś bo jak byś był z mojego regionu a na serio chciałbyś złożyć to mógłbym cię wspomóc częściami. Pod warunkiem ze zostałyby w regionie.
Natomiast jeśli chcesz to mogę pomierzyć to co będę miał i wysłąć ci fotki częsci z wymiarami.
pozdr
makul

liczyłem na pomoc w częściach. Chcę złożyć taką replikę. Jestem strasznym zapaleńcem jeśli chodzi o II wojenne sprzęty od broni przez mundury po pojazdy. Sprzęt ciężki to jest to o czym marzę. Wielu wątpi w me siły lecz ja jestem zdecydowany chociaż spróbować tego dokonać. Czasem zdarzy mi się robić skromne repliki w tym strój maskujący który widać na zdjęciu. Uszyłem go jakiś czas temu wzorując się na zdjęciach. Chyba dobrze się prezentuję? ps.czas na coś większego;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie