archer125 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 jesli chodzi o dyskryminacje i latwosc obslugi to napewno c. scope ale glebszy bedzie whites Link to comment Share on other sites More sharing options...
seeker Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Miałem cs1220xd z cewką 20cm i W5900di pro sl. CS zaskoczył mnie prostotą obsługi i stabilnością w terenie. Po przesiadce z dynamików, spodziewałem się częstszego dostrajania itd. Z W5900 było więcej zabawy. Oczywiście można było chodzić z nim na nastawach fabrycznych (preset-P), no ale chyba nie o to w tym konkretnym sprzęcie chodzi. Co do porównania zasięgów się nie wypowiem, bo miejscówki miałem kiepskie. Schodzone miejsca, które wcześniej sprawdzałem z typowymi moneciakami (Tesoro, Minelab). Inna sprawa, że w cs była cewka tylko 20cm. A dodatkowo w W5900 istnieje możliwość stosowania różnych cewek, co może również odbić się pozytywnie na zasięgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.